Lykke

Heisann!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om Lykke, hun veier 1,6 kg, hun er snart 3 år gammel. Fyller 3 år den 30 oktober, så da blir det en feiring på snuppa mi.

Jeg har hatt Lykke siden hun var leveringsklar liten valp. Hun er faktisk min første egene hund som jeg har kjøpt meg selv. Jeg er oppvokst med dyr, hatt alt fra hund, katt, marsvin, kaniner, hamster, rotter, hest, ja osv.. Alt mulig har vi hatt gjennom min barndom. Men Lykke er min første egene hund som er bare min.

Jeg har aldri hatt en liten hund, familien min og jeg har alltid hatt store hunder. Så det som gjorde at jeg falt helt for chihuahua, er størrelsen dems, være måten dems, og selvfølgelig hvor utrolig søte og gromme de er. Elsker det og kunne kle på de, bære de og liksom være "mammaen". Jeg kan trygt si jeg har gjort mine søte små bortskjemte, nye klær heletiden, nye hunde senger, bånd, hunde godbiter og sove i sofa/ seng alt som er. Og selvfølgelig elsker jeg det og ha hund, sånn at jeg kan gå turer og ha en selskapsvenn. Mine hunder har det nok helt toppers! 💗

Som der ser på bildene under her, så legger dere sikkert merke til at Lykke ligger med en valp inn til seg på ene bilde. Jeg hadde ikke tenkt til og få noen valper på Lykke, etter som hun er så liten og jeg vile ikke utsette henne for noe sånt. Men da jeg skaffet meg enn hann hund, så kan man tenke seg hva som gikk galt. Så det ble uønsket parring, og det ble valp ut av det. Jeg dro på rønken med Lykke, og fant ut at det var bare en valp, da bestemte jeg meg for keisersnitt på henne. Dyrlegen sa selv at etter som det er bare en valp, er det oftere komplikasjoner og da lønner det seg og ta keisersnitt. Sånn at mor og valp kommer trygt ut av det.

Vi tok keisersnitt da tiden var inne, men dessverre så ble valpen født uten endetarm, uten hale og de var usikkre på kjønne. Jeg sammen med dyrlegen bestemte oss for og prøve, siden dyrlegen sa at man kan bli født uten endetarm og bare ta en operasjon så vil det ordne seg. Men i mitt tilfelle så var ikke dette mulig, dag en gikk, og på kvelden etter mye om og men om hva vi skal gjøre.. Kom det avføring ut av urinåpningen og da var alt håp ute. Dyrlegen sa de ikke fikk gjort noe mer da. Seinere den dagen sovnet valpen stille inn. Dette var den tungeste og tristeste dagen, helt forferdelig! Så søt og liten, og klarte seg ikke..

Men Lykke og Ludde har verdens fineste liten baby engel sammen ❤

Samtidlig som Lykke tok keisersnitt valgte jeg og sterilisere henne. Så nå slipper Lykke dette noe mer. Lykke er verdens søteste jente, så god, ligger på fange mitt, under dyna mi, og kan bare kose hele dagen om jeg vil. Hun knytter seg sjelden sikkelig til andre, så er kun meg, samboern og min mor hun godtar. Resten er hun veldig skeptisk på, og tar tid og godta de. Hun er en så forsiktig og rolig hund. Men verdens snileste og peneste jente ! Noe hun elsker er varme, spesielt klær på, ( hun har ikke akkurat et lite klesskap for og si det sånn) så nok med klær på snuppa.

Er det noe dere lurer på så er det selvfølgelig bare og spørre. Legger med noen utrolig søte bilder av Lykke, alt fra før til nå, rekkefølgen er ikke helt riktig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits