Ludde

Heisann!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om den andre hunden min, som heter Ludde og er født 16.08.14 . Så han er litt over ett år gammel. Utrolig sjarmerende og god hund, han er renraset Chihuhua, har stamtavle og er langhåret hvit.

Han henta jeg i sverige, så jeg kjørte i strekk 10 timer, fram og tilbake. Men de 10 timene var verdt det, fikk verdens fineste hann- hund ut av det. Er kjempe fornøyd med han, på alle mulighe måter. Jeg lurte litt på hvordan det kom til og gå og skaffe en til etter som jeg hadde Lykke fra før som var 2 år, og hun var jo vant med og være alene med meg, og få all oppmerksomheten. Merket jo at bare jeg ga en annen oppmerksomhet så ble hun sjalu. Så var veldig spent på hennes reaksjon, men det var ikke noe og være beskymret over, Lykke tok han som valpen sin, lekte, koste med han og tok han til og med inn i buret sitt som ingen andre fikk lov til og være i nærheten av. Så Lykke ble veldig fornøyd over og få en selskapsvenn som hun kunne tilbringe tiden sin med. Også syntes jeg det var kjekt og ha to, siden jeg hadde veldig lyst på en hund til og tanke på at da fikk de selskap i hverandre.

Ludde er litt anerledes en Lykke, siden han er kraftere bygd, og veier mye mer en Lykke. Han veier 2,5 kg og er bare litt over 1 år nå. Mens Lykke som er snart 3 år veier 1,6 . Så Lykke er veldig liten av seg, så Ludde er en større type. Men Ludde er en så herlig hann- hund så aktiv og glad, står alltid opp om mårran og ellers da jeg våkner og følger etter meg, så selskapssyk heletiden, er det noen som koser med han da er han verdens gladeste, han elsker kos.

Tenkte etter hvert og legge han ut til parring, men venter litt til, etter som han er fortsatt veldig ung. Men planen er at han skal forhåpendevis få noen fine kull om noen er interisser.

Ellers så er han min kosebamse, koser heletiden og er god gutten min ❤ han er så god da han står på to bein og slår med fram labba i lufta og lager god lyder, som betyr enten: kos med meg, bær meg, eller gi meg en mat bit også da. Da er han sjarmerende!

2 kommentarer

mariellaline-

29.09.2015 kl.12:40

å for en godklump!

Cathrine

29.09.2015 kl.13:02

mariellaline-:takk, ja han er en godklump :-))

Skriv en ny kommentar

hits