Sunday!

Heisann!

Da er det søndag igjen da, og som sikkert mange er enig med meg i, så er det ikke så mye og få gjort på en søndag. Men vi gjør det beste ut av det, vi har vært og besøkt svigers! De bor jo i "skogen" Bjølsetgrenda, så da må vi jo utnytte muligheten og gå tur i skogen! Er så frisk og godt og få gå i skogen!

Sitter og krysser fingrer, tær, armer, ja alt jeg har, og håper vi får leie oss et hus i bygda. Er så lei av og bo midt i sentrum. Savner virkelig og bo i bygda, er så stille og godt. Og selvfølgelig skogen, mulighet til og gå ordtlig turer i skogen! Ikke sånn gå tur mitt i gata... Lykke og Ludde stråler da vi går tur i skogen, mulighet til og løpefritt året rundt uten at noen bryr seg! Herlig! Så nå håper jeg vi får leie oss et hus i bygda, før vi eventuelt kjøper noe etter hvert.

Ellers i dag så har vi vaskabil utvendig, støvsugd den innvendig og først nå er vi hjemme igjen. Resten av dagen blir nok her i den gode sofaen, foran tven. Masse sterinlys rundt i huset, elsker lys! Også Åndenesmakt må jeg bare ha med meg! Så skummelt, men så spennende også !

Håper alle får en strålende søndag!

2 kommentarer

stine sværen

04.10.2015 kl.18:22

fiiine bebiser <3

Cathrine

04.10.2015 kl.19:21

stine sværen: tnåå takk <3

Skriv en ny kommentar

hits