Oppdatering fra helgen!

Heisann!

En stund siden forrig innlegg nå. Nå har det vært helg, siste dagen i helga i dag, før en ny uke med nye muligheter dukker opp. I helgen så har vi gjort litt forskjellig noe av det er at Vi har vært i sverige, stor handla inn. Jeg og Robin (samboern) vi pleier og dra engang i mnd til sverige og stor handle inn alt vi trenger omtrent, sånn at vi har det ut hele mnd. ( men vi har ofte igjen masse av kjøpe etter at mnd er endt.) så hver mnd drar vi en tur til sverige, og handler sikkelig inn, dette er både lønnsomt og sparsomt. Lønnsomt og sparsomt etter som vi får mye mat ut av pengene. Så vil annbefalle alle, og ta en tur i mnd til sverige og handle inn alt omtrent til en hel mnd. Mye billigere og handle i sverige enn i Norge. Sparer mye på det.

Ellers så har vi vært hos et vennepar, sett på film og kost oss. I dag har jeg tatt det med ro, og heklet ferdig Ludde sitt pledd. Lykke fikk et fint og søtt pledd sist, og her er Ludde sitt. Kjempe søtt. Se nederst på innlegge der ser du bilde av det!

Resten av kvelden blir til og ta det med ro foran tven, og i kveld er det åndenesmakt, noe jeg selvfølgelig skal få med meg! :-) gleder meg!

Kos dere i kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits