Sjuk..

Heisann!

Har tatt en stund imellom innlegene mine, men nå har jeg blitt syk. Så har en liten unnskylding der.. Kan man si. Er så kjett og bli syk, typisk det da det går mot kaldere tider. Og jeg er jo selvfølgelig av den uheldige typen og får ikke bare feber, tett nese osv.. Nei her skal man få den mest irriterende hosta itillegg. Ingen ting er værre en hoste.. Hater det! Så her ligge jeg, i senga, full pakka inn i dyna og lever på paracet, hostesaft og nesespray. Og får og ha noe som underholder meg, så er det ipaden med noen filmer. Om noen har film forslag så gjerne kom med de, tar med glede imot:D.

Også over til noe helt annet, så har Lykke fått enda en ny genser, mamma har strikket en herlig søt gul marius genser. Kjempe fornøyd! Elsker disse genserne, tror snart jeg har i alle farger av de til både Lykke og Ludde. Så de er populære her i heimen på mine små troll.

Om noen er interissert, så har jeg lagt ut et tidligere innlegg om pris og litt forskjellig. Fin julegave og gi, til både katt og hund. Kjempe fine mariusgensere! :-)

Ha en fin dag !

4 kommentarer

Bina

27.10.2015 kl.15:43

Huff! God bedring! Ha en super fin Tirsdag! <3 Ta gjerne en tur innom bloggen min også, det blir satt stor pris på! :)

Cathrine

27.10.2015 kl.23:31

Bina: Tusen takk:-) ha en kjempe fin tirsdag du også ! :-) <3

kinesinterior

30.10.2015 kl.00:11

God bedring! Utroolig søt genser, og hund selvsagt! :)

Cathrine

04.11.2015 kl.00:22

kinesinterior: takk takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits