Interiør- puter i sofa.

Heisann alle !

Jeg er veldig glad i interiør, elsker å få inspirasjoner. Jeg får inspirasjon alt fra bilder, blader, internett og ved og se hvordan andre har det.

Jeg er veldig glad i lyse farger, spesielt fargen hvit. Også er paljetter, glitter, sølv, pels, fleece, grå, og mønster utrolig fint . så her i heimen går det i dette. Og ikke og glemme, så er jeg utrolig glad i leopard, sebra og tiger mønster!

Tenkte jeg skulle vise dere putene mine, er veldig glad i puter. Så i sofaen min så er det helt fult opp med puter. Har faktisk måte tatt noen av putene i senga, etter som sofaen blir så over fult av puter.

Som nevnt tidligere så liker jeg fleece, pels (ikke ekte pels) ,paljetter, glitter, mønster og i lysest mulig farge. Helst hvit. For meg skulle alt vært hvit, er sånn veldig elsker av hvit.

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke liker ekte pels, det er fordi jeg er imot dette. Jeg er en dyre elsker, og syntes det er forferdelig måten de behandler dyr på, og hvor dyreplageri dette er. Jeg mener at dyrene skal få lov og ha pelsen sin i fred. Min mening!Kan fortelle mer om dette seinere, siden er så sterkt imot dyreplageri, og at vi skal ta pelsen fra dyr og leve så flott med og føle oss fine, mens de stakkars dyra må lide. Lide for at vi skal føle oss vel, ikke akseptabelt. Sterkt imot!

Men nok om det, legger ved bilder nederst i innlegget, der du ser noen av mine puter.

Putene er kjøpt ulike steder: jysk, hogm, kremmerhuset, hjemmestrikket mariuspute fra min mor, og noen fra andre steder jeg ikke husker.

Noen flere som elsker puter?

2 kommentarer

kinesinterior

03.11.2015 kl.23:31

Helt enig! Elsker puter, overalt! :) veldig glad i samme type puter som du har ser jeg, de var veldig fine! Også totalt enig i det med pels! Ettersom falsk pels kan brukes, og ser like fint ut, hvorfor ikke bare bruke det? fælt at dyrene skal holdes fanget hele livet kun for pelsen sin del! Med det må jeg nevne at jeg ikke er i mot sueskinn og skinn fra gårdsdyr. Ettersom skinnet fra disse dyrene ikke er grunnen til at de slaktes, men bare er et "ekstra-produkt". Og gårdsdrift er måten vi får mat på, og ettersom de lever i helt andre omgivelser! Men totalt unødvendig med pels fra andre ville dyr!! :)

Ha en fin kveld videre!

Cathrine

04.11.2015 kl.00:33

kinesinterior: Hehe, okei. Er så fint med puter, det gjør så det blir finere også med litt puter i sofaer. :-)

Bra du er enig i pels meningen min, er ikke alle som er enig i det. Men jeg er sterkt imot det, som nevnt i innlegge så ser jeg ikke poenget. Bedre og la dyrene ha pelsen i fred, og slippe den slags dyreplageri bare for at vi mennesker skal se bra ut. Da er det heler bedre at dyra for ha sin pels i fred, og vi bruke fake pels. Og som du sier det finnes så mye fin fake pels som funker fint og bruke.

Det er jg enig med deg i, etter som de skal slaktes for at vi skal få mat på borde så kan skinne brukes. Men og ta pelsen til dyr, bare for og ta pelsen syntes jeg er ikke greit. Tror vi skjønner hverandre.

Ha en fin kveld du også :-)

Skriv en ny kommentar

hits