Sikkerhet i bil for hund!

Heisann!

Jeg syntes det er viktig at hunden er sikkra i bilen, på lik linje med at vi er sikkra i bilen, med bil belte. Hunden skal være like sikker som oss, dersom uhellet skal være ute. Man vet aldri når uhellet er ute, og derfor er det viktig med sikkerhet. Det kan være farlig for både hunden og deg selv som kjører, om ulykken er ute. for om hunden er løst i bilen kan den fly løst i lufta i bilen, og kan gi alvorlige konsekvenser.

Bare at du brå bremser for at det kommer noe i veien, kan gjøre så hunden faller framover, og kan treffe fører, og føre til en helt annen situasjon. Som bare kunne endt med kun et brems og normal kjøring etterpå.

Så derfor anbefaller jeg alle og sikkre dyret sitt i bil. Enten med et bur som er sikkra eller sikkerhetsbelte til hund / katt. Tenk på de du er glad i, og la de leve lenge. Det er nettopp det jeg gjør, og jeg har kjøpt sikkerhets "hule" til Lykke og Ludde, den er festa i setene, og gjør at hunda kun oppholder seg oppi den, ikke løst i bilen som kan være farlig. Og det er med hunde belte, som festes på selen dems. Da er de sikkra oppi den, og med belte. Så da kan man kjøre trygt.

Jeg kjøpte min på wish, i fargen svart og rosa. Wish er en shopping app. Det finnes i ulike størrelser, alt fra liten hund til stor hund, og til andre dyr. Så fult mulig og finne noe som gjør ditt dyr sikker i bil.

Så nå er hunda mine trygge i bilen. Bruker dere sikkerhetsbånd eller noe form for sikkerhet på deres dyr?

Legger ved noen bilder, ikke av beste kvalitet men dere ser.

2 kommentarer

Synne

04.11.2015 kl.07:43

Det er viktig å sikre dyrene ja, det er til og med lovpålagt å sikre hunder med bur, belte etc. Blir man stoppet i kontroll og har med hund og den ikke er sikra, får man faktisk bot👍🏼😊

Cathrine

04.11.2015 kl.10:08

Synne: vet det, jeg har ikke fått bot men vet om andre som har fått advarsel og bot. Men nå er hunda mine sikra. Så her kommer det ingen bot. ;) men bra det er sånne regler, for hunda/ dyra skal være like mye sikra de også som oss. :)

Skriv en ny kommentar

hits